Cijferraad

Uw partner op financieel gebied

Cijferraad, uw partner voor alle financiële en fiscale uitdagingen!

Dienstverlening Cijferraad

De kracht van Cijferraad is gelegen in het persoonlijke contact en dienstverlening. Door deze combinatie hebben wij een compleet overzicht van de alle aspecten en omstandigheden van de klant. Alle mogelijke oplossingen komen ter sprake en wij zijn in staat een op de klant specifiek afgewogen advies uit te brengen, rekening houdend met elke specifieke situatie.

Dit betekent korte communicatielijnen. De persoon met wie u de afspraak maakt, is volledig geïnformeerd en voert de werkzaamheden zelf uit.

Hiernaast zijn wij zeer deskundig  en bedreven in het gebruik van Excel. Hiermee maken wij oplossingen op maat voor uw specifieke situatie en de door u gebruikte software. Voorbeelden hiervan zijn het geautomatiseerd omzetten van mutatiegegevens van internetbetalingen (iDEAL, Paypal, creditcards etc.) in een journaalpost voor de boekhouding. Maatwerk voor een lagere prijs. 


Bedrijven

Starters

Particulieren

VvE’s

Voor ZZP’ers, eenmanszaken,
vennootschappen onder firma, B.V.'s, verenigingen en stichtingen:
Klik voor meer informatieWij leveren een compleet pakket en ontzorgen het bestuur van Vereniging van Eigenaren
Klik voor meer informatie.


Cijferraad, uw financiële partner

Cijferraad

 Voor de particuliere belastingaangifte zijn wij het juiste adres. Van alle fiscale mogelijkheden wordt gebruik gemaakt: Klik voor meer informatie  Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding van starters op fiscaal administratief, juridisch en gebied:
Klik voor meer informatie

Bedrijf
Particulier